Mossos D´esquadra - Centro EMAR OPOSICIONES

A distancia

2 años

Consultar Precio

Preparación para oposiciones a Mossos D´esquadra

T´agradaria treballar a la policia autonòmica de Catalunya? Supera les oposicions de Mossos d´esquadra amb Emar Oposiciones. Ser mosso d‘esquadra comporta una carrera professional amb un bon salari i una ocupació fixa.

Aquesta és la teva oportunitat. S´han produït canvis en els requisits per a Mossos d´esquadra: Ara s’exigeix ​​titulació de batxiller o equivalent. I s’ha eliminat el requisit d’edat màxima.

Actualment els mossos d´esquadra treballen com a policia integral en el camp de la seguretat ciutadana, de la policia judicial, administrativa i científica, entre d´altres.

Anima´t i treballa com a mosso d´esquadra, trobaràs l´ambient perfecte per desenvolupar-te com a persona i com a professional.

El Cos de Mossos d´esquadra és un cos jove, ja que pocs dels seus integrants superen els 40 anys. També cal destacar que el 15% dels seus components són dones.

Ara et preparem per a l´entrevista personal basant-nos en casos reals

Con la preparació de les oposicions per mosso d´esquadra tindràs la possibilitat d´entrar en un cos que s´encarrega, entre d´altres, de la seguretat ciutadana, la vigilància d´edificis i dependències de la Generalitat de Catalunya, la vigilància d´espais públics, la policia administrativa i judicial, inspeccionar activitats relacionades amb el medi ambient i el patrimoni cultural, col´laborar amb policies locals, etc.
Les oposicions de mosso d’esquadra consten de tres parts:

Un primer examen amb un qüestionari tipus test de 50 preguntes sobre coneixements generals, uns test d’aptitud i una prova de personalitat.
En la segona fase s’avaluen les teves condicions físiques amb un circuit d’agilitat i una cursa llançadora.
La tercera prova valorarà els teus coneixements escrits i orals de llengua catalana amb la redacció d’una carta i l’avaluació de l’expressió oral.
En Emar Oposiciones hem desenvolupat un exclusiu i complet sistema d’entrenamente físic que té com a única meta que superis de manera exitosa les proves físiques oficials de la teva oposició.

El nostre exclusiu sistema d´entrenament Personal Trainer 360 es basa en una preparació integral i personalitzada de les teves proves físiques, tenint en compte tots aquells aspectes essencials de la teva preparació.

Amb el curs de Mosso d’Esquadra t’ajudem en la teva preparació per presentar-te a les convocatòries que es publiquin de guàrdia urbana de Barcelona. Al teu Campus Virtual tindràs un mòdul amd diferent material per la teva preparació, a més de tellers i classes específiques per Barcelona.
Comença avui mateix a estudiar amb Emar Oposiciones i aconsegueix la teva plaça a los mossos d´esquadra.

Tenir la nacionalitat espanyola.
Estar en possessió del títol de batxillerat, tècnic o equivalent.
Tenir 18 anys i no superar l’edat establerta per a la jubilació forçosa.
Fer una alçada mínima d’1.65 m els homes i 1.60 m les dones.
No estar inclòs en el quadre d’exclusions mèdiques de la convocatòria.

Otros cursos que te podrían interesar

MOSSOS D´ESQUADRA

Cursos de "Mossos d´Esquadra"


Consultar Precio

Barcelona

Presencial

OPOSICIONES DE MOSSO D´ESCUADRA

Cursos de "Mossos d´Esquadra"


Consultar Precio

Gerona

2 Años

Presencial

MOSSO D ´ ESCUADRA

Cursos de "Mossos d´Esquadra"


Consultar Precio

Barcelona

Semipresencial

MOSSOS D'ESQUADRA

Cursos de "Mossos d´Esquadra"


Consultar Precio

2017-06-05

Lérida

Presencial

Otros cursos

Solicita información

Sigue la actividad de Emprende Seguridad en las Redes Sociales

Instagram
Emprende Seguridad